4.1.2013

1. osa


Tässä on tämän LC:n kantaäiti Essi Sarasvuo. Essi muutti Lucky Palmsiin, sillä hän halusi elämältään jotain muuta kuin maissipellolla raatamista Appaloosa Plaintsissa. Tytön vanhemmat eivät ilahtuneet tämän suunnitelmista ja he antoivat Essille vain vähän rahaa mukaan. Ei Essistä ehkä olisi ollutkaan peltohommiin, sillä hän on luonteeltaan kömpelys. Muita luonteenpiirteitä on eläintenystävä, lipevä, perfektionisti ja ruokavirtuoosi. Lemppareihin kuuluu kala ja ranskalaiset, oma musiikki ja oranssi.

 

Tälläisen "kodin" Essi sitten sai omakseen. Ei ollut aivan hänen unelmakotinsa, mutta jotakin edes. Essin onneksi Lucky Palmsissa ei satanut koskaan vettä. Lunta tosin talvella saattoi tulla, mutta eiköhän tyttönen saa siihen mennessä katon päänsä päälle.




Essi meni heti tutustumaan uuteen naapuriinsa, joka esittäytyi Mariana Matlapiniksi. Oikein mukava nainen ja ymmärsi Essiä oikein hyvin.



Monta tuntia juteltuaan Essi lähti hakemaan paikallisesta ravintolasta töitä. Ravintola-ala oli aina kiinnostanut häntä.


Kun Essi oli hyväksytty ravintolaan töihin, hän meni puistoon kalastamaan.


Kalastaessaan hän huomasi takanaan pariskunnan, joka vietti vapaapäivää puistossa. Silloin Essi ajatteli, että hänkin haluaisi miehen. Ei siis mitään satunnaista miestä kadulta, vaan juuri "sen oikean".


Essi ei saanut millään kalaa pienestä lammesta, joten hän meni tutustumaan uusiin ihmisiin.



Pansyksi esittäytynyt nainen ei kuitenkaan pitänyt Essistä ja kehotti häntä menemään vanhalle toivomuskaivolle, jos sieltä löytyisi tytölle vaikkapa miesseuraa.


Essi teki työtä käskettyä ja pyysi taksikuskia viemään hänet  toivomuskaivolle.



Hän heitti kaivoon yhden simoleonin ja toivoi, että sieltä tulisi hänen unelmiensa mies.






No, ei sieltä nyt aivan Essin unelmien miestä tullut. Sen sijaan, että Essi olisi hyväksynyt vanhan naisen flirttailun, Essi alkoi huutamaan naiselle.


Essi jätti naisen töllöttämään kaivon luokse ja lähti kävelemään kohti maauimalaa.




Hän vaihtoi uimapuvun päälleen ja meni tervehtimään miestä, joka oli juuri tullut pois poreammeesta. He juttelivat pitkään, niin kauan, että alkoi hämärtää. Mies, jonka nimi on Barry, kehui Essin silmiä kauniiksi. Essi käänsi katseensa varpaisiinsa, sillä hän tunsi punastuvansa.


Pian Barryn oli kuitenkin lähdettävä kotiinsa.


Essikin lähti "kotiin" ja otti jääkaapista itselleen muroja, koska hän ei ollut syönyt mitään koko päivänä.


Syötyään murot, Essi sujautti itsensä lämpimään makuupussiin ja nukahti melkein heti.

--------------------

Mitäs piditte? Tämä on tosiaan ensimmäinen nettiin laittamani LC, joten kommenttia sen mukaisesti, kiitos :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti